KONTAKT

Har du spørgsmål om Folkekirkens Skoletjenesten Vestegnen eller et af vores projekter, er du velkommen til at kontakte skoletjenesten. Lærere og præster i området er desuden velkomne til at kontakte os med ideer, ønsker og forslag til kommende projekter.

Husk også, at det altid er muligt at få en af konsulenterne ud på skolen og præsentere de aktuelle projekter eller fortælle om skoletjenestens arbejde

Anne-Birgitte Zoëga
cand.theol. 
Daglig leder af Folkekirkens Skoletjeneste i Rødovre-Hvidovre

tlf: 50 84 39 67
Mail: abz(at)fs-vestegnen.dk

Helle Marie Danielsen
cand.pæd.
Daglig leder af Folkekirkens Skoletjeneste i Albertslund, Brøndby,
Glostrup og Vallensbæk
tlf.: 23 69 39 99
hmd(a)fs-vestegnen.dk

Mie Keinicke Hansen
cand.theol.
Daglig leder af Folkekirkens Skoletjeneste i Høje Taastrup og Ishøj
tlf.: 40 48 18 23
mkh(a)fs-vestegnen.dk

OM FOLKEKIRKENS SKOLETJENESTE VESTEGNEN

Folkekirkens Skoletjeneste Vestegnen er et gratis tilbud til alle folke- og privatskoler i Albertslund, Brøndby, Glostrup, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, Rødovre og Vallensbæk Kommuner.

Skoletjenesten udarbejder og tilbyder undervisningsprojekter og lærerkurser til grundskolen med udgangspunkt i faget kristendomskundskab og ofte med inddragelse af ét eller flere af skolens andre fag, fx dansk, musik eller fysik. 

Alle undervisningsprojekter tager udgangspunkt i de faglige mål for skolens fag og understøtter folkeskolens fokus på dannelse, og og ambitionen er, at projekterne er med til at højne det faglige niveau i såvel kristendomskundskab som i skolens øvrige fag. Projekterne er udarbejdet sådan, at alle elever uanset deres religiøse eller kulturelle tilhørsforhold kan deltage.

Skoletjenestens hensigt er også at fremme samarbejdet mellem de lokale skoler og folkekirker – ofte i samarbejde med øvrige lokale kulturinstitutioner såsom museer og teatre. Det er i den forbindelse centralt at formidle viden inden for en ramme, hvor eleverne frit kan gå i dialog med lærere og andre fagpersoner de møder, fx præster, organister, museumsinspektører og lignende.

 

I tvivl om noget?
Du er altid velkommen til at henvende dig til din lokale konsulent, hvis du har spørgsmål til et projekt eller skoletjenestens arbejde. Du kan også læse mere om FSV's organisation her.

TILMELDING OG UDLEVERING AF MATERALER

Tilmelding til projekter og lærerkurser 
Det er gratis for lærere i Albertslund, Brøndby, Glostrup, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, Rødovre og Vallensbæk Kommuner at benytte et projekt fra Folkekirkens Skoletjeneste Vestegnen. Du tilmelder din klasse ved at udfylde tilmeldingsformularen ved de enkelte projekter. 

Tilmelding til kirkebesøg 
Tilmelding til kirkebesøg aftales i forbindelse med udleveringen af projektmaterialet med mindre andet er angivet.

Tilmelding til workshops eller teaterforestilling
Til nogle projekter hører en workshop eller en teaterforestilling. Der kan være et begrænset antal pladser til disse. Alle projekter kan dog gennemføres alene på baggrund af undervisningsmaterialet, hvorfor man altid kan sætte et ønsket projekt ind i årsplanen.

Udlevering af materialer 
Undervisningsmaterialer leveres på skolen til den tilmeldte lærer. Det er muligt at få leveret projekter hele året, men hvis man vil være sikker på at modtage undervisningsmaterialet i den leveringsuge, der er angivet under det enkelte projekt, bedes man tilmelde sig senest 1. september.

Persondataloven
Du kan læse mere om FSV's persondatapolitik her.  


Folkekirkens Skoletjeneste Vestegnen | Hvidovre Kirkeplads 3 | 2650 Hvidovre | kontakt@fs-vestegnen.dk